Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Νίκησε τον Φέντερερ

Να σημειωθεί πως στο ATP Finals στο Λονδίνο αγωνίζονται κάθε χρόνο οι οχτώ πρώτοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης

Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά και σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό τένις. Ο Τσιτσιπάς κατέβαλε τον θρύλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ και πέρασε στον τελικό των ATP Finals στο Λονδίνο.



Να σημειωθεί πως στο ATP Finals στο Λονδίνο αγωνίζονται κάθε χρόνο οι οχτώ πρώτοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο έλληνας αθλητής περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του μετά τον αγώνα μεταξύ του Αυστριακού Ντομινίκ Τιμ και του Γερμανού Αλεξάντερ Ζβέρεφ που ήταν και ο κάτοχος του τίτλου στη διοργάνωση το 2018.

Αυτή ήταν η τέταρτη επίσημη κόντρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ελβετό στο τουρ, με τον Έλληνα τενίστα να έχει πάρει το πρώτο ματς στο Australian Open, αλλά να χάνει στη συνέχεια δύο φορές σε τελικούς, στο Ντουμπάι και τη Βασιλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365