Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Συνελήφθη ιερέας σε χωριό της Καρδίτσας για ενδοοικογενειακή βία

Η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας της συζύγου του

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ιερέα, κατοίκου πεδινού χωριού για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.



Η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας της συζύγου του, ενώ θορυβημένοι από την εν γένει συμπεριφορά του (τωρινή και κατά το παρελθόν) είναι και χωριανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, o συλληφθείς που είναι πολύτεκνος, έχει προσαχθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Καρδίτσας.

1 σχόλιο:

  1. σήμερα ,με τις αλλαγές των νόμων,δεν χρειάζεται να δείρεις κάποιον για να θεωρηθεί βία.Φώναξε ο άνθρωπος τη γυναίκα του και ο εισαγγελέας το θεωρεί βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365