Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Κτηνωδία στην Καβάλα: Έβαλαν κουτάβια σε χαρτοσακούλα και τα πέταξαν στα σκουπίδια (ΦΩΤΟ)

Το ένα από τα έξι δεν τα κατάφερε

Οργή προκαλεί η νέα κτηνωδία στην Καβάλα. Ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν στα σκουπίδια έξι κουτάβια κλεισμένα σε χαρτοσακούλα σε δύο διαφορετικά σημεία, όλα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου: στην οδό Αγίου Αθανασίου και στην οδό Σαππαίων.



Περαστικοί και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» βρήκαν τα κουτάβια τα οποία δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους και το μέλος του Σωματείου επιλήφθηκε για την περίθαλψή τους, ωστόσο το ένα από τα έξι δεν τα κατάφερε.

Τα υπόλοιπα κουτάβια «θα χρειαστούν τροφή, πιθανόν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σίγουρα υιοθεσία, καθώς ένα εθελοντικό Σωματείο δεν μπορεί να καλύψει μόνο του αυτές τις ανάγκες, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο δράστης αυτής της κτηνωδίας» ανέφερε το Σωματείο σε ανάρτησή του.


Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365