Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η Νατάσα Καλογρίδη «ξαναχτυπά»: Μεταμορφώθηκε σε γορίλα και χόρεψε αισθησιακά

Η αισθησιακή εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη έγινε υπό από τους ήχους του διασκευασμένου «Ζαϊρα» του Βασίλη Τσιτσάνη

Ένας... γορίλας έκλεψε τις εντυπώσεις στο σόου του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια, χορεύοντας αισθησιακά επί σκηνής, πού δεν ήταν άλλος από την Νατάσα Καλογρίδη.


Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο πραγματοποιήθηκε το fashion show του Βασίλη Ζούλια και του σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου, με τίτλο Capsule Collection «Novus Ordo Seclorum», στο πλαίσιο της AXDW.

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο αλλά και τους αρχαίους πολιτισμούς των Αζτέκων, των Ίνκας κ.α. Εντυπωσιακά κοστούμια, με ethnic επιρροές και dramatic εφέ έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή, με σχεδόν μυστικιστικό χαρακτήρα.

Αυτό που όμως έκλεψε την παράσταση ήταν η απίστευτη performance ενός… γορίλα που εμφανίστηκε επί σκηνής.

Ήταν αλυσοδεμένος ενώ τον κρατούσαν δύο άνδρες. Ωστόσο, μέσα από την στολή του γορίλα, αναδύθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, χορεύοντας σε ανατολίτικους ρυθμούς φορώντας ένα μαύρο κορμάκι. Η αισθησιακή εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη έγινε υπό από τους ήχους του διασκευασμένου «Ζαϊρα» του Βασίλη Τσιτσάνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365