Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Τον κορόιδευαν για μήνες ότι μοιάζει με κορίτσι, αλλά τελικά είχε έναν σημαντικό στόχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εννιάχρονος Κιτ μάκραινε τα μαλλιά του για δεκαοχτώ μήνες

Ένα εννιάχρονο αγόρι άφηνε τα μαλλιά του μακριά για δεκαοχτώ μήνες χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν ότι είχε έναν ξεχωριστό σκοπό! Ο νεαρός Κιτ Πόριτ από το Σάφολκ της Αγγλίας όλο αυτό το διάστημα δεχόταν τις κοροϊδίες των συμμαθητών του που έλεγαν ότι μοιάζει με κορίτσι, ωστόσο τα άντεχε όλα καθώς ήθελε να δωρίσει τα μαλλιά του στην οργάνωση Little Princess Trust που δημιουργεί περούκες για παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους εξαιτίας του καρκίνου ή άλλων ασθενειών.


Η 39χρονη μητέρα του αγοριού, Έλεν Γουίνταπ, δηλώνει πολύ περήφανη για το γιο της, ενώ και η ίδια έπεσε από τα σύννεφα όταν ο μικρός της ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τον πραγματικό του σκοπό.

Όλο αυτό το διάστημα πολύ συχνά οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ο Κιτ είναι κορίτσι, ενώ είχε δεχθεί και πρόταση από ένα πρακτορείο μοντέλων που αναζητούσε κορίτσια για μια σειρά ρούχων!

Η μητέρα του θυμάται ότι τον Μάιο του περασμένου χρόνου, ο Κιτ είχε ρωτήσει για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο αφού είδε κάτι στην τηλεόραση και αυτή του είχε εξηγήσει ότι τα παιδιά χάνουν τα μαλλιά τους εξαιτίας των χημειοθεραπειών.

«Είχε ταραχτεί με την ιδέα ότι ένα παιδί χάνει τα μαλλιά του και του είχα εξηγήσει ότι οι άνθρωποι μπορούν να δωρίζουν τα μαλλιά τους, αν είναι μακριά», αναφέρει η μητέρα του τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν συζήτησαν ξανά το θέμα. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά ο Κιτ δήλωσε ότι δεν ήθελε να ξανακόψει τα μαλλιά του.

Ο νεαρός τελικά έκοψε τα μαλλιά του και η μητέρα του ανέβασε τη στιγμή στους λογαριασμούς της στα socialmedia με το βίντεο να γίνεται viral.

«Δεν με ενοχλούσαν τα αστεία. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι μοιάζω με κορίτσι, αλλά ίσως δεν είχαν δει φωτογραφία του Κερτ Κομπέιν», λέει ο νεαρός Κιτ!

«Όταν ξεκίνησα να μεγαλώνω τα μαλλιά μου ήθελα να μοιάζω με αυτόν, αλλά μετά διάβασα την ιστορία ενός κοριτσιού που είχε κάνει χημειοθεραπεία και έχασε όλα τα μαλλιά της κι αυτό με στενοχώρησε πολύ», συμπληρώνει.

Όπως λέει δεν είπε σε κανέναν τίποτα για τα σχέδια του γιατί ήθελε οι φίλοι του να εκπλαγούν όταν τον δουν να μπαίνει στο σχολείο τελείως διαφορετικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365