Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη! Φώναζε στον αέρα! (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, τα ξημερώματα της Τρίτης! Θηλυκό γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ Λάζο Μαντικό, με τον ίδιο να τρέχει και να φωνάζει οn air.


Ο δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα με σύνδεση από την Κινέτα. Αυτό που αντίκρισαν οι τηλεθεατές μόλις εμφανίστηκε στην οθόνη ο ρεπόρτερ, ήταν τη γουρουνίτσα να τον έχει πάρει κυριολεκτικά στο κυνήγι!

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στο πλατό, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους ενώ την ίδια ώρα, ο ρεπόρτερ έτρεχε να γλιτώσει από το γουρούνι.

Ο δημοσιογράφος άρχισε να ουρλιάζει από τις δαγκωματιές και η σύνδεση κόπηκε, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο ρεπόρτερ βγήκε κανονικά στον αέρα και χαίρει άκρας υγείας.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365