Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Συναγερμός στην Αστυνομία - 44χρονος ιερέας βρέθηκε νεκρός

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της σήμανσης 

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του, σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Λαμίας, 44χρονος ιερέας.



Σύμφωνα με το lamiareport τον 44χρονο ιερέα, που διακονούσε στη Μητρόπολη της Μαγνησίας, εντόπισαν νεκρό οι γονείς του.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της σήμανσης και από άλλες υπηρεσίες, που φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος ιερέας «έφυγε» από παθολογικά αίτια.

Περισσότερα όμως θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365