![]() |
| Σε έξαλλη κατάσταση η 37χρονη έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 35χρονο |
Ένα αιματηρό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Άρτας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open, μια 37χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό, τον 35χρονο πρώην σύντροφό της, στη μέση του δρόμου.
Οι δύο πρώην σύντροφοι είχαν δώσει ραντεβού, σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους. Όμως η συζήτηση κατέληξε σε έναν άγριο καυγά.
Σε έξαλλη κατάσταση η 37χρονη έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 35χρονο. Εκείνος έπεσε στο σημείο αιμόφυρτος και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η πρώην σύντροφός του, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Δείτε το βίντεο του OPEN:




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365