![]() |
Την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβαν οι έμπειροι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών |
Όσο και αν ακούγεται παράξενο, φαίνεται πως είναι αληθινό και μάλιστα σημειώθηκε στην πόλη των Σερρών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάλληλος επιχείρησης φέρεται να κατήγγειλε ότι την ώρα της εργασίας του δέχθηκε επίθεση με λοστό από κουκουλοφόρο, προκειμένου να τον ληστέψει.
Ο υποτιθέμενος δράστης δεν κατάφερε, όμως, να πάρει χρήματα και το έβαλε στα πόδια, σύμφωνα πάντα με τη φερόμενη καταγγελία.
Την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβαν οι έμπειροι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, οι οποίοι αντιλήφθηκαν αντιφάσεις στα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο καταγγέλλων και κατάφεραν έτσι να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον καταγγέλλων να έχει ομολογήσει ότι επινόησε την απόπειρα ληστείας του προκειμένου να παραιτηθεί από τη δουλειά του με την αιτιολογία ότι είναι επικίνδυνη.
Πηγή: diktyotv.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365