Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Άνοιξε θέμα κολυμβητηρίου ο Λάκης Προκοπίδης στο χθεσινό Δ.Σ. (ΦΩΤΟ)

Ανέφερε πως υπάρχουν 450.000 ευρώ μπλοκαρισμένα στην διαχειριστική αρχή, τα οποία ειναι λεφτά του κολυμβητηρίου

Ένα θέμα που καίει και αποτελεί μεγάλη πληγή για τους κατοίκους της Αλμωπίας, αυτό του κολυμβητηρίου της Αριδαίας επανέφερε στο χθεσινό Δ.Σ. ο Λάκης Προκοπίδης.



Το κολυμβητήριο που έχει μείνει μισό και με το οποίο έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν το Aridaia365.gr(Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση και φωτογραφίες από drone με την σημερινή του μορφή) επανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Χατζηδημητρίου κ. Προκοπίδης, ο οποίος αρχικά τόνισε  πως τα λεφτά που χάθηκαν με την μη υλοποίηση του πρέπει να τα βρούμε, να τα διεκδικήσουμε και να γυρίσουν πίσω στο Δήμο. 
Να ψάξουμε να δουμε τι έγινε με το συγκεκριμένο θέμα και να δοθούν απαντήσεις στους πολίτες της Αλμωπίας. Μάλιστα τόνισε πως το θέμα πρέπει να ανοίξει και ας στεναχωρηθούν μερικοί. Τελειώνοντας ανέφερε πως υπάρχουν 450.000 ευρώ μπλοκαρισμένα στην διαχειριστική αρχή, τα οποία ειναι λεφτά του κολυμβητηρίου.

Το σώμα κάποιοι πιο ένθερμα, κάποιο όχι και τόσο, συμφώνησε πως πρέπει να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις.


10 σχόλια:

  1. Ομολογω να πω για τον συγκεκριμενο κυριο οτι αν και υποστηρικτης του δεν τα παει καλα με τα αθλητικα θεματα της περιοχης. Οταν καποιος ομιλει για μπλοκαρισμενα λεφτα ας μου απαντησει στο εξης, ποσα λεφτα εχουν μπλοκαριστει και ποσες φορες συνεβη το ιδιο "φαγωμα" στο παρκε για το γηπεδο μπασκετ του κλειστου γυμναστηριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ και αν ακόμη υπήρξε φάγωμα επί του συγκεκριμενου του οποίου αναφέρεστε,θεωρείται ότι αυτό πρέπει να συνεχίζεται δια παντός;

      Διαγραφή
    2. Δάπεδο παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο: Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν μέσω της Ομοσπονδίας Μπάσκετ(ποσό 120.000). Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, μέσω του Δήμου αλλά λίγο πριν κρίση το 2010, το πρόγραμμα έκλεισε και τα χρήματα επεστράφησαν στο Υπουργείο Οικονομικών.

      Διαγραφή
  2. Κάντε ακόμη μια φορά εγκαίνια μας έλειψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφοσον συνεχιζουν να εκλεγονται τα ιδια προσωπα τοτε ναι το ιδιο προβλημα θα διαιωνιζεται γιατι πολυ απλα καποιοι ανθρωποι αγαπουν το χρημα,την καρεκλα και την υστεροφημια τους πιο πολυ απτον ιδιο τον τοπο που τους δινει το βημα για δημιουργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ υποστηρίξατε κάποιον τον ψηφίσατε το μετανοιωσατε και τώρα διαφωνηται μαζί του.Καλη ηρεμία στην συνείδηση σας!!!

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ μου καταλαβαίνω ότι έχετε κάποια πικρία με κάποιους που ενώ τους στηρίξατε τους εκλέξατε σήμερα διαφωνηται μαζί τους.Και το θέμα για μένα είναι ακριβώς εδώ.Οποτε σας συνιστώ την επόμενη φορά να είστε ποιο προσεκτικός στην απόφαση του Πίου θέλετε να εκλέξετε.Οταν η επιλογή είναι δική σας μην αλλάζετε γνώμη την επόμενη και κυρίως μην ξαναπιστεψετε σε λαγούς και Πάτρα χίλια από κανεναν γιατί προτεραιότητα έχουν πάντα αυτοί που την αξίζουν και εσείς μάλλον δεν είσαστε από αυτούς.Καλη ηρεμία στην συνείδηση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου να υποθέσω ότι είστε ένας πικραμένος υποστηρικτής κάποιου εκλεγέντα;Σας συνιστώ την επόμενη φορά να είστε ποιο προσεκτικός στην απόφαση σας.Καλη ηρεμία στην συνείδηση σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πείτε μου γιατί με λογοκρίνεται;Γιατί εμένα και όχι τον προηγούμενο;;;Θα σας πω εγώ το γιατί,γιατί αυτόν τον γνωρίζετε ενώ εμένα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιο λόγο δεν δημοσιεύθηκε το σχόλιο μου. Για το Ν.Π.Ι.Δ. ΔΑΚΑ στο πρώην Δήμο Αριδαιας κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365