Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η δήλωση της Ιρίνα Σάικ που θα προκαλέσει αίσθηση: Έπρεπε να είχα γεννηθεί αγόρι

Όπως είπε η Ρωσίδα καλλονή, πάντα πίστευε ότι έπρεπε να είναι αγόρι

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ιρίνα Σάικ με δηλώσεις της στη βρετανική Vogue. Όπως είπε η Ρωσίδα καλλονή, πάντα πίστευε ότι έπρεπε να είναι αγόρι και όταν ήταν έφηβη πίστευε πως γεννήθηκε στο λάθος σώμα.



Επιπλέον, σημείωσε ότι είχε πείσει τον εαυτό της ότι έπρεπε να να είναι ο άνδρας του σπιτιού όταν ο πατέρας της πέθανε. "Πάντα αισθανόμουν ότι είχα γεννηθεί σε λάθος σώμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι αγόρι"

"Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή ο πατέρας μου πάντα ήθελε αγόρι" επεσήμανε ενώ όταν ρωτήθηκε πόσο χρονών ήταν όταν είχε αυτά τα συναισθήματα είπε: "14. Όταν ο πατέρας μου πέθανε σκέφτηκα 'αφού είμαι άνδρας τώρα είναι ώρα να φροντίσω την οικογένεια'. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ".

Πάντως, όπως διευκρίνισε, αφού ξεπέρασε την εφηβική σύγχυση, λατρεύει να είναι γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365