![]() |
| Ο 37χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον δικηγόρο του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης |
Ενώπιον των αρχών εμφανίστηκε σήμερα ο 37χρονος, ο οποίος αναζητούνταν για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο 37χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον δικηγόρο του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.
Υπενθυμίζεται πως χθες τα τρία αδέρφια οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών άσκησε εις βάρος τους δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία, ενώ ακολούθως τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου πήραν προθεσμία για την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365