Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση βίαιου και θανάτου της 44χρονης στη Βέροια - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα μία 44χρονη γυναίκα στη Βέροια προχώρησε η Αστυνομία.


Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν δύο Ρομά, 47 και 50 ετών. Οι δύο άνδρες βίασαν την 44χρονη και ο θάνατος της προήλθε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησής της. Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους. 

Τα άτομα συνελήφθησαν κατόπιν εντάλματος σε βάρος τους και ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης ημεδαπής, η όποια εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της 3ης Μαρτίου 2020, δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση είχαν διαπιστωθεί στη σορό ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα (6 Μαρτίου 2020) το πρωί στην Βέροια, δυο ημεδαποί, με εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια Βέροιας.

2 σχόλια:

  1. τι θα γίνει μ αυτήν τη φάρα ρε παιδιά? αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στο καταυλισμό της αριδαίας θα γίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφήστε τους ενσωματώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365