Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Δέκα οι νεκροί στην Ελλάδα - 4 σήμερα

Πρόκειται για μια γυναίκα 93 ετών

Αυξάνονται τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς στην λίστα προστέθηκε ένα ακόμη άτομο, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 10.



Πρόκειται για μια γυναίκα 93 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα. «Κόλλησε» και κορονοϊό και κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους δέκα. Προερχόταν από την Ηλεία, ως επαφή με τους γνωστούς εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους. 

Οι νεκροί στη χώρα μας έχουν φτάσει τους 10, τέσσερις εκ των οποίων μέσα στις τελευταίες 24 ώρες.

Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό στο νοσοκομείο του Ρίου, μετά τον Μανώλη Αγιομυργιανάκη που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη(11/3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365