Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Χιλιάδες προσλήψεις έρχονται στα σούπερ μάρκετ

Σε χιλιάδες έκτακτες προσλήψεις προσωπικού προχωρούν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Η κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση του ωραρίου αλλά και τις άδειες ειδικού σκοπού που δόθηκαν, δημιούργησαν την ανάγκη για νέες προσλήψεις.


Σε χιλιάδες έκτακτες προσλήψεις προσωπικού προχωρούν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση, τόσο στα φυσικά όσο και στα online καταστήματά τους.

Η κατακόρυφη αύξηση της κίνησης το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση του ωραρίου αλλά και τις άδειες ειδικού σκοπού που δόθηκαν, δημιούργησαν την ανάγκη για περισσότερους εργαζόμενους.  Στα παραπάνω έρχεται επίσης να προστεθεί η κόπωση καθώς και η ψυχολογική πίεση που έχουν υποστεί όσοι εργάζονται σε σούπερ μάρκετ την τελευταία περίοδο, οι οποίοι κλήθηκαν να δουλέψουν περισσότερες ώρες και μέρες.  Η ανάγκη επομένως για ενίσχυση του προσωπικού κρίθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις αναγκαία.

Από την πλευρά του πάντως και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης σε δηλώσεις του κάλεσε τα σούπερ μάρκετ να προχωρήσουν σε έκτακτες προσλήψεις λόγω των αυξημένων αναγκών της περιόδου.

Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα

Έτσι, η αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία εκτός από τα φυσικά της καταστήματα έχει εξαγοράσει και την ιστοσελίδα caremarket.gr, προχωρά σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, άμεσα σε προσλήψεις με κάποιες μάλιστα να έχουν ξεκινήσει ήδη. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τη Δευτέρα η αλυσίδα ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την πλατφόρμα e-food, προς το παρόν μόνο για την περιοχή του Περιστερίου αλλά με την προοπτική να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Σε προλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στα καταστήματα του στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες και η ΑΒ Βασιλόπουλος. Η αλυσίδα διαθέτει επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο επίσης αναμένεται να ενισχυθεί.

Προσλήψεις σε διάφορες θέσεις σε καταστήματα της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και για το ηλεκτρονικό της κατάστημα, κάνει τέλος και ο όμιλος METRO που ελέγχει την αλυσίδα My Market.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365