Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ρία Αντωνίου: Ντύθηκε σέξι νοσοκόμα και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους γιατρούς

Το γνωστό μοντέλο που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ιταλία

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ρία Αντωνίου. 


Το γνωστό μοντέλο που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ιταλία, η οποία μαστίζεται από την εξάπλωση του ιού, εξέφρασε την συμπαράστασή της σε γιατρούς και νοσηλευτές της γειτονικής χώρας με το δικό της, σέξι τρόπο.

Το γνωστό μοντέλο φορώντας μια σέξι στολή νοσοκόμας και καθισμένη σε ένα κρεβάτι φέρεται να προσεύχεται για τους υγειονομικούς της Ιταλίας που εδώ και πάρα πολλές μέρες δίνουν άνιση μάχη με τον φονικό ιό.

«Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην τα παρατάτε» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ρία Αντωνίου, χρησιμοποιώντας δύο emoji, ένα στηθοσκόπιο και την προσευχή, με τα σχόλια των θαυμαστών της να πέφτουν βροχή.



5 σχόλια:

  1. Μετά τέτοια νοσοκόμα κολλάω επιτιδες όλες τις γρίπες πού υπάρχουν Παναγιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει τέτοιες ώρες από κάτι μαϊντανους σαν αυτήν όλα για την δημοσιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ ο αθάνατος ελληνικός καραπ@#νος...Φλωρά δύο ξένοι χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά τις ψωνισμενες δεν τις πιάνει τίποτα.
    Αφασία νομίζουν ότι όλη η γη γυρνάει γύρω από αυτές ουστ ρε πατσαβουρες της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ με αυτή την κοπέλα πηγαίναμε μαζί σχολείο. Άριστη μαθήτρια. Νοσοκόμα ήθελε να γίνει και το πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365