![]() |
| Δείτε 2 αναρτήσεις Ελλήνων |
Η ζωή στην Ιταλία έχει “παγώσει” και σταματήσει σε πολλές περιπτώσεις καθώς ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους ανθρώπους να παραμένουν σπίτια τους και οι εικόνες από τις άδειες πόλεις προκαλούν σοκ σε όλο τον κόσμο.
Μια αντίδραση όμως που μάλλον ήρθε λίγο αργά, όπως αναφέρουν στην Ιταλία καθώς ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί αφού τα μέτρα περιορισμού στην αρχή δεν εισακούστηκαν.
Αυτό τονίζουν με συγκλονιστικό τρόπο οι Έλληνες που ζουν στην Ιταλία και βλέπουν την κατάσταση που έχει φέρει την χώρα ο κορονοϊός και με συγκλονιστικές αναρτήσεις στο facebook καλούν τους Έλληνες να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες για να μην γίνουν… Ιταλία και θρηνήσουν κι άλλα θύματα.
H ανάρτηση από το Oderzo
Η ανάρτηση από το Μιλάνο
zarpanews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365