Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

“Πάει” για αρχές Ιουνίου η καταβολή του Δώρου Πάσχα

Οι αποφάσεις θα ληφθούν το αμέσως προσεχές διάστημα από το υπουργείο Οικονομικών

Πιθανότατα στις αρχές Ιουνίου θα δοθεί το δώρο του Πάσχα, το οποίο με βάση την νομοθεσία θα έπρεπε να καταβληθεί μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου.


Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του δεσμεύθηκε ότι αυτό θα δοθεί στο ακέραιο, αλλά επιφυλάχθηκε για τον χρόνο που αυτό θα συμβεί.

Στο υπουργείο Οικονομικών σταθμίζοντας τα δεδομένα φέρονται να αποφασίζουν να μεταφερθεί προς τις αρχές Ιουνίου, θεωρώντας ότι από την μία πλευρά θα δοθεί μία επιπλέον ανάσα σε επιχειρήσεις που δοκιμάζονται και από την άλλη θα κατευθυνθεί η ρευστότητα προς τους δοκιμαζόμενους κλάδους της οικονομίας και όχι σε αυτούς που περνάνε “ξώφαλτσα” την επιδημία.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν το αμέσως προσεχές διάστημα από το υπουργείο Οικονομικών, αφού σταθμιστούν όλα τα δεδομένα και υπάρξουν και επαφές με τους παραγωγικούς φορείς.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365