Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί: Τους έδειξε βεβαίωση μετακίνησης σε… χαρτί τουαλέτας

Οι αστυνομικοί επέβαλλαν τελικά στον οδηγό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο σε οδηγό αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας, όταν αυτός τους έδειξε τη «βεβαίωση» που είχε μαζί του για τις μετακινήσεις του.


Ο οδηγός επέδειξε στους αστυνομικούς μία «βεβαίωση», την οποία είχε γράψει πάνω σε χαρτί υγείας. Όπως είχε γράψει με στυλό πάνω στο χαρτί υγείας, πήγαινε για ψώνια. Όπως αποκάλυψε το ant1news.gr, ο οδηγός δεν είχε μπει στον… κόπο να κατεβάσει την φόρμα από το forma.gov.gr αλλά ούτε να βρει μία καθαρή κόλλα χαρτί για να γράψει πάνω τα στοιχεία του και το λόγο μετακίνησής του, όπως προβλέπεται για όσους δεν έχουν δυνατότητα να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν τη φόρμα.

Οι αστυνομικοί επέβαλλαν τελικά στον οδηγό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, καθώς δεν προβλέπεται πουθενά η «βεβαίωση» με τη χρήση χαρτιού τουαλέτας.

ethnos.gr

2 σχόλια:

  1. Βρε καλά έκανε!!!!! Αφού πλάκα μας κάνουμε...... πλάκα τους κάνουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να βρει τον εκτυπωτή βρε ηλίθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365