Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Όταν οι «γαλάζιοι» ζορίζονται με… τη Θεία Κοινωνία

Δεν τίθεται θέμα μετάδοσης επειδή στις εκκλησίες κοινωνούν πρώτα τα… παιδιά

Μπορεί οι λοιμωξιολόγοι –τη εξαιρέσει της κ. Γιαμαρέλλου- να είναι κατηγορηματικοί ως προς τον κίνδυνο μετάδοσης και εξάπλωσης του κορωνοϊού από την Θεία Κοινωνία, ωστόσο οι βουλευτές της ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρειάζονται τις ψήφους της Εκκλησίας, αλλά και του χριστεπώνυμου πληρώματος.


Έτσι, ως… άλλοι μητροπολίτες, πολλοί «γαλάζιοι» διαβεβαιώνουν σε δημόσιες εμφανίσεις τους ότι δεν τίθεται θέμα εξάπλωσης του ιού, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ούτε μικροβιολόγοι, ούτε λοιμωξιολόγοι.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Θεία Κοινωνία», μας ενημέρωσε ήδη από προχθές ο Βασίλης Σπανάκης, ενώ χθες ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέσυρε άλλη μία θεωρία: είπε, δηλαδή, ότι δεν τίθεται θέμα μετάδοσης επειδή στις εκκλησίες κοινωνούν πρώτα τα… παιδιά.

Προφανώς, δεν έχει ακούσει ότι σε όλο τον κόσμο κλείνουν σχολεία ώστε τα παιδιά να μην γίνουν φορείς του ιού και να μην το μεταφέρουν στα σπίτια τους, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των μεγαλύτερων σε ηλικία μελών της οικογένειας…

matrix24.gr

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος αγαπά το Χριστό αληθινά, ακολουθεί τις συμβουλές των επιστημόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365