Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Θεσσαλονίκη: Δεν βάζουν μυαλό! Σχημάτισαν ουρά για πιουν κοκτέιλ στη Νέα Παραλία (VIDEO)

Το bar λειτουργεί εδώ και καιρό με αυτό τον τρόπο, ως ένα take away bar δηλαδή

Ουρές σε ένα υπαίθριο μπαρ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρά την προτροπή να μείνουμε σπίτι λόγω κορωνοϊού, σχηματίστηκαν χθες το βράδυ.



Το bar λειτουργεί εδώ και καιρό με αυτό τον τρόπο, ως ένα take away bar δηλαδή, για όσους κάνουν τη βόλτα τους στη νέα παραλία.

Ωστόσο, λίγο ο καλός καιρός, λίγο το «λουκέτο» στα καταστήματα εστίασης, έκανε όσους δεν σεβάστηκαν την προτροπή να μείνουν σπίτι, να σχηματίσουν ουρές, να δημιουργήσουν συνωστισμό, κάτι όπως είναι λογικό είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Το βίντεο από το «πάρτυ» που στήθηκε έκανε το γύρω του διαδικτύου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για τους ανεύθυνους συμπολίτες μας.

Μετά τις αντιδράσεις οι υπεύθυνοι του μπαρ ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα παραμείνουμε κλειστά από αυριο σεβόμενοι τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν και για εμάς τελικά τους μικροπωλητές..από ότι μάθαμε σήμερα το απόγευμα από τον ΦΕΚ. Θα παραμείνουμε κλειστα μέχρι νεωτερας».


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365