Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 13/4 Μεγάλη Δευτέρα

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 13/04 Κριός

Μπαίνετε στη Μεγάλη Εβδομάδα με αποφασιστικότητα και πιο αίσια οπτική, αγαπητοί Κριοί! Με αυτά τα όπλα στα χέρια σας, έχετε τη δυναμική να επιλύσετε καταστάσεις που έχουν αποδειχθεί προβληματικές.
Έχετε το περιθώριο να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η βελτίωση της διάθεσής σας είναι το καλύτερο έναυσμα για να ανοίξετε τη Μεγάλη Εβδομάδα, αγαπητοί Ταύροι!
Τα άστρα θα σας στηρίξουν με την αίσια επίδρασή τους και θα έχετε πολλούς λόγους για να χαρείτε.
Να αναμένετε θετικές εξελίξεις σε όλα σας τα σχέδια, με την πλέον ευχάριστη κατάληξη!

ζώδια σήμερα 13/04 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε τη Μεγάλη Εβδομάδα κρατώντας τις αποστάσεις σας! Τούτου λεχθέντος, το σύμπαν σας καλεί να διαφυλάξετε τον εαυτό σας γιατί σας αναμένουν κάποιες προκλητικές συγκυρίες. Αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα… Μάλλον τη διάθεσή σας θα βλάψετε αν πιεστείτε. Καλύτερα να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα, να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Περάστε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αγαπητοί Καρκίνοι! Μαζί τους θα κάνατε μια χαλαρή έναρξη για τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να ξεκουραστείτε και να μοιραστείτε διασκεδαστικές στιγμές. Τώρα που θα ξεπεράσετε την πίεση της τελευταίας περιόδου, θα νιώσετε αναζωογονημένοι και πιο αποφασιστικοί. Αυτή η ανανέωση θα σας γεμίσει με καινούργια όνειρα και σχέδια!

ζώδια σήμερα 13/04 Λέων

Πρέπει να κάνετε μια λογική ανασκόπηση σε όλα τα δεδομένα σας, αγαπητοί Λέοντες! Πρέπει να «χαρτογραφήσετε» τη θέση που βρίσκεστε, για να μπορέσετε στη συνέχεια να αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας. Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για τις κινήσεις σας στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Έτσι θα διασφαλίσετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Εστιάζετε όλη την προσοχή σας σε εργασιακά θέματα με την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι… Το θέμα είναι ότι αυτή η οπτική σας πιέζει, γιατί προκαλεί κάποια επαγγελματική ανασφάλεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ζητήσετε τη συνδρομή των συναδέλφων και συνεργατών σας. Όχι μόνο είναι πρόθυμοι να την προσφέρουν, θα βελτιωθούν τόσο οι συνθήκες που θα σημειώσετε και πρόοδο. Γενικότερα θα νιώσετε πλέον να καλυτερεύουν όλοι οι τομείς της ζωής σας και θα ανακτάτε τη χαρά και την αίσια διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα 13/04 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε μεγάλες προσδοκίες αλλά η απάθειά σας δεν θα βοηθήσει στην πραγμάτωσή τους! Δεν πρόκειται να σημειώσετε πρόοδο αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες, από την αρχή κιόλας της Μεγάλης Εβδομάδας. Το γεγονός είναι ότι διαθέτετε τα ταλέντα και την ικανότητα να διαπρέψετε σε ό,τι ονειρεύεστε. Είναι στο χέρι σας να τα αξιοποιήσετε, για να πάρουν σάρκα και οστά οι στόχοι σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η έντονη κούραση της τελευταίας περιόδου σας έχει οδηγήσει σε λάθη, αγαπητοί Σκορπιοί! Με την είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας καλείστε να επανορθώσετε, για να μην έχετε δυσάρεστες συνέπειες. Φυσικά οι συνθήκες της ζωής σας δεν είναι οι ιδεώδεις, ωστόσο αυτό ισχύει για όλους… Οι συγκρούσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος δεν πρόκειται να βελτιώσουν κάτι. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Τα καλά αποτελέσματα θα σας δώσουν ικανοποίηση και θα τονώσουν τη διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Έχετε ανάγκη από λίγη χαλάρωση, αγαπητοί Τοξότες! Με την είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας αποτραβηχτείτε από όλους και όλα και κάντε έναν εσωτερικό διάλογο. Κάντε μια αποτίμηση όλων των πτυχών της ζωής σας, αναθεωρήστε τις θέσεις σας και ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας. Να θυμάστε ότι οι όποιες δυσκολίες είναι περαστικές: Αλλάζοντας την οπτική σας, σύντομα θα απομακρύνετε τα εμπόδια που καθυστερούν την επιτυχία σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Τα άστρα σας θα σας χαμογελάσουν με την είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αλλάξτε όσες πρακτικές βλέπετε να μην έχουν αποτέλεσμα και εστιάστε σε διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο θα βελτιώνεται η οπτική σας, θα φτάνετε στην ισορροπία και πρόοδο που λαχταράτε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Έχετε επιδείξει κάποια ασυνήθιστη χαλαρότητα για την ιδιοσυγκρασία σας τελευταία, αγαπητοί Υδροχόοι! Το αποτέλεσμα είναι να μπαίνετε στη Μεγάλη Εβδομάδα με πολλές εκκρεμότητες και συσσωρευμένες υποχρεώσεις. Φυσικά τώρα πιέζεστε για να διεκπεραιώσετε όσο μεγαλύτερο όγκο μπορείτε… Γι’ αυτό χρειάζεστε περισσότερη οργάνωση και πειθαρχία, ώστε να χειριστείτε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Η ανακούφιση που θα νιώσετε, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ανοίγετε τη Μεγάλη Εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και κοινωνική ορμή, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα θα καταφέρετε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε, ειδικά για τη βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων. Παράλληλα, μια διεύρυνση των επαφών σας στα κοινωνικά δίκτυα θα φέρει κοντά σας άτομα με ισχύ. Αξιοποιήστε το αίσιο πλανητικό σκηνικό για να δώσετε ταχύτητα σε όλα τα όνειρά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365