Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 14/4 Μεγάλη Τρίτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 14/04 Κριός

Το «όλοι για έναν και ένας για όλους» μπορεί να αποτελέσει κάποιου είδους πρόκληση για εσάς, αγαπητοί Κριοί! Έχετε κάποιο όραμα για τις επαγγελματικές ή προσωπικές επαφές σας; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον εγωιστή Ήλιο και τον ζοφερό Πλούτωνα, μπορεί να κεντρίσει θέματα ελέγχου.
Όπου εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι πρέπει να ακούγεται η άποψη όλων, αν και ενίοτε είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν οι πιο μετριοπαθείς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συμπεριφέρεστε πρώτα εσείς στους άλλους όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται. Αν δεν το κάνετε, διευθετήστε το άμεσα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είναι καιρός να χειριστείτε μια ταλαντευόμενη σχέση σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό απαιτεί μια όψη έντασης, ανάμεσα στον Ήλιο των κινήτρων και τον χειριστικό Πλούτωνα.
Αν κρύβατε κάποια θέματα κάτω από το χαλί, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα επιλύσετε. Παραμερίστε την ανάγκη να βρείτε «υπεύθυνους», ενίοτε όλα είναι θέμα κακού συγχρονισμού.
Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ανοίξετε τον διάλογο για όσα πρέπει να συζητήσετε. Να ξέρετε ότι αυτός μπορεί να είναι η αρχή μιας πιο αυθεντικής σύμπραξης!

ζώδια σήμερα 14/04 Δίδυμοι

Μην αποστασιοποιείστε από το σύνολο εξαιτίας της καραντίνας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο λαμπερός Ήλιος κεντρίζεται από τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στους τομείς σας της κοινωνικότητας και της οικειότητας. Μην εμμένετε να φαίνεστε «Απόντες» στις διαδικτυακές σας πλατφόρμες, γιατί μπορεί να χάσετε κάποιες σημαντικές προσεγγίσεις. Αποδεχθείτε τα επίμονα αιτήματα φίλων ή γνωστών για να τα πείτε, ακόμα και ψηφιακά. Μάλιστα τα άστρα σας συστήνουν να προσέξετε και την εμφάνισή σας για αυτές τις «συναντήσεις»: Να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια φλερτ… Ο ανατρεπτικός Πλούτωνας ίσως αλλάξει το στάτους των αδέσμευτων!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Έχετε προσπαθήσει πολύ να διαχειριστείτε τη «νέα τάξη» πραγμάτων τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά επειδή αυτό το βιώνουν όλοι, δεν πρέπει οι εργασιακές απαιτήσεις να παίρνουν χρόνο από τις οικογενειακές σας στιγμές. Παρά τον κατ’ οίκον περιορισμό, μάλλον δεν διαθέτετε στους δικούς σας την προσοχή που θα ήθελαν. Τώρα είναι η στιγμή να επανορθώσετε και να τους δείξετε πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Σε αυτό θα βοηθήσει η όψη του μεταμορφωτικού Πλούτωνα με τον Ήλιο της εξισορρόπησης. Υπάρχουν τρόποι για να γίνουν όλα, αρκεί να βρείτε την απαιτούμενη ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή!

ζώδια σήμερα 14/04 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η περιδιάβαση του Ήλιου στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών από τις 20 Μαρτίου, σας έχει αναστατώσει… Η ορμή σας να βρεθείτε σε καινούργια και άγνωστα μέρη, συγκρούεται με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις! Αλλά η δυναμική όψη του λαμπρού πλανήτη με τον ανατρεπτικό Πλούτωνα, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς προς αυτή την κατεύθυνση. Αρχίστε να ικανοποιείτε τον εσωτερικό σας τουρίστα με αντίστοιχες δραστηριότητες: Δείτε ταινίες και ντοκιμαντέρ για μακρινά μέρη, περιηγηθείτε σε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, μαγειρέψτε καινούργιες συνταγές. Οι επαφές με ανθρώπους από όλες γωνιές του πλανήτη, μπορούν να αποτελέσουν την προσωρινή θεραπεία της ανάγκης να βγείτε στον δρόμο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η προσπάθεια να ασχοληθείτε με το συναίσθημά σας φαντάζει σαν κούρσα με ατίθασο άλογο; Γι’ αυτό φταίει η κυκλοθυμία σας, που δίνει την αίσθηση ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Αλλά ακόμα κι αν δεν τον έχετε, δεν πειράζει. Τα αισθήματα δεν είναι κατοικίδια που μπορείτε να εκπαιδεύσετε… Το μόνο που χρειάζεται, είναι απλά να τα αποδέχεστε και να τα βιώνετε. Ίσως σας είναι άβολο αυτό, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μείνει άπραγος, ίσως μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα για εσάς!

ζώδια σήμερα 14/04 Ζυγός

Μήπως νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι, αγαπητοί Ζυγοί; Ίσως προσφέρετε στους άλλους, χωρίς να θέτετε τα δικά σας ζητούμενα ή να δέχεστε τα ανταλλάγματα. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να ισορροπήσετε την οπτική σας. Μια όψη «επιδιόρθωσης» ανάμεσα στον Ήλιο και τον διεκδικητικό Πλούτωνα, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Μην βιάζεστε να παρέχετε στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί ενδέχεται να εξωτερικεύετε πάνω τους την πίεση σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ προσέχετε την ταχύτητά σας, τόσο πιο άρτιοι θα είστε για να φροντίσετε και τους άλλους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Όσες προσπάθειες κι αν κάνετε για να οργανωθείτε, θα εμπλέκονται τα συναισθήματά σας! Αγαπητοί Σκορπιοί, πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βιώσει τα συναισθήματα, αντί να βάζετε τη λογική μπροστά για να φανείτε «άνετοι και ψύχραιμοι». Μόνο όταν αντιμετωπίσετε και χειριστείτε όσα σας ενοχλούν, θα μπορέσετε να επιστρέψετε σύντομα στην ισορροπημένη ψυχολογία. Θα σας βοηθήσει η ειλικρινής συζήτηση με τα άτομα που εμπιστεύεστε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Δεν έχουν όλοι το δικό σας πάθος για ειλικρίνεια και διαφάνεια, αγαπητοί Τοξότες… Γι’ αυτό μην βιαστείτε να δώσετε σε κανέναν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον λαμπερό Ήλιο και τον χειριστικό Πλούτωνα, μπορεί να σας αποκαλύψει κάποιες κρυφές προθέσεις ατόμων που εμπιστεύεστε. Έχει σημασία το πώς θα το χειριστείτε, δεν πρέπει να υπεκφύγετε της συγκυρίας. Αν δεν καταστείλετε άμεσα κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδέχεται να διογκωθεί και να γυρίσει εναντίον σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι απόλυτα αποδεκτό να είστε ευάλωτοι, αγαπητοί Αιγόκεροι! Συνήθως στηρίζετε τις στενές σας σχέσεις και νιώθετε καλά με αυτό τον ρόλο. Αλλά τι γίνεται όταν εσείς χρειάζεστε στήριξη; Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ήλιο και τον εριστικό Πλούτωνα, σας προκαλεί να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να συζητήσετε όσα σας ενοχλούν, με τους φίλους ή το ταίρι σας. Η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα σας χαρίσουν τους συμμάχους που αποζητάτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365