Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 16/4 Μεγάλη Πέμπτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 16/04 Κριός

Η ηγεσία δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο, αγαπητοί Κριοί! Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται, χωρίς επιβολές και αντικρούσεις. Η Σελήνη συναντά τον ορμητικό Άρη στον 11ο Οίκο σας της Ομαδικότητας, γι’ αυτό οι συνέργειες θέλουν προσοχή.
Αν το παρακάνετε με τα δημοκρατικότητα, θα καταλήξετε με δέκα διαφορετικές απόψεις και η ομάδα δεν θα φτάσει στους στόχους σας. Η ελαστικότητα και η διαχείριση ξεκάθαρων παραμέτρων για τον καθένα, θα είναι οι πιο αποδοτικές τακτικές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αρχίστε να προχωράτε προς τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας, αγαπητοί Ταύροι! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη, ενεργοποιεί εντατικά τον 10ο Οίκο σας των Φιλοδοξιών.
Η ανταγωνιστική σας πρόθεση έχει άρτιες προοπτικές, γι’ αυτό αδράξτε τη μέρα. Αξιοποιήσετε τη συγκυρία και προσεγγίστε άτομα με ισχύ – αλλά φροντίστε να μην κάνετε άλματα αν δεν είστε καθ’ όλα έτοιμοι.
Αποβάλετε κάθε περισπασμό, προχωρήστε με τα σωστά βήματα έρευνας και παρουσίασης: Μπορεί να έχετε μία και μόνο ευκαιρία, γι’ αυτό πρέπει να τα κάνετε όλα άρτια!

ζώδια σήμερα 16/04 Δίδυμοι

Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε ή αναρτήσετε κάτι, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ευαίσθητη Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον ανυπόμονο Άρη, στον κάπως αιχμηρό 9ο Οίκο σας. Επειδή ενδέχεται να έχετε έλλειμμα διακριτικότητας, δεν πρέπει να σχολιάσετε ό,τι δεν έχετε ερευνήσει διεξοδικά: Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, ίσως μα μην τις εκφράσετε με εύπεπτο τρόπο. Για να αποφύγετε κάποια σύγκρουση, προτιμήστε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που σας παθιάζει. Να ξέρετε ότι η συγκυρία ευνοεί τις απρόβλεπτες σπίθες, καθώς ενδέχεται να αφορούν ένα άτομο έξω από τον «συνήθη» τύπο σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η αναστολή των κοινωνικών συναναστροφών δεν πρέπει να μειώσει το ανοιξιάτικο πάθος σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια συνεύρεση της Σελήνης και του ορμητικού Άρη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, τονώνει τη δύναμη της έλξης. Μπορεί να κάνετε κάποιες πικάντικες επαφές μέσω διαδικτύου, με το αντικείμενο του πόθου σας ή το ταίρι σας. Αν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη και οικειότητα, σας αναμένουν κάποιες πολύ «δημιουργικές» εμπειρίες. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ευνοεί την ενασχόληση με τη γυμναστική και τη φροντίδα του σώματός σας!

ζώδια σήμερα 16/04 Λέων

Στοχεύστε στις συνεργατικές διαπραγματεύσεις, αγαπητοί Λέοντες! Με την ευαίσθητη Σελήνη και τον υποκινητή Άρη στον τομέα σας των συνεργασιών, ο συμβιβασμός θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια δυσχερή φάση. Μπορεί η πρώτη σας παρόρμηση να είναι να αποχωρίσετε από μια ανταλλαγή απόψεων… Γι’ αυτό πρέπει να επιστρατεύσετε την ελαστικότητα προς καθετί διαφορετικό. Έτσι θα καταλήξετε στη μέση οδό που χρειάζεστε και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Θέστε ως αρχή σας το «αργά, ήρεμα και απλά», αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε υγιή όρια, σε όσους ενθουσιώδεις σας κατακλύζουν με συνεχή μηνύματα. Σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με αυτά, αντί για τις πιεστικές υποχρεώσεις σας… Αλλά αυτή θα είναι συνταγή για αποτυχία και αχρείαστη ένταση μετά. Επιλέξτε συνειδητά να κλείσετε κάθε ήχο και εφαρμογή που θα σας αποσπάσει την προσοχή. Θα έχετε άπλετο χρόνο για όλους και όλα, όταν τελειώσετε με τα τρέχοντα καθήκοντα!

ζώδια σήμερα 16/04 Ζυγός

Ακούτε το καμπανάκι του φλερτ, αγαπητοί Ζυγοί; Το χτυπούν η συναισθηματική Σελήνη και ο λάγνος Άρη, από τον 5ο Οίκο σας του πάθους! Νιώθετε τη μετάλλαξή σας σε σαγηνευτικές σειρήνες και είστε έτοιμοι για κατακτήσεις. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να γίνετε πιο επιθετικοί απ’ όσο χρειάζεται. Μην το παρακάνετε με τα συνεχή μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει… Και μην πιέσετε το ταίρι σας για «αξιοποίηση» της καραντίνας, ενώ έχει εκκρεμούσες υποχρεώσεις. Αν μειώσετε την ορμή σας, θα έχετε καλύτερα και πιο απολαυστικά αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εσωτερικές εντάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη στον Οίκο σας του σπιτιού, μπορεί να επιφέρει οικογενειακές τριβές. Όλοι δυσκολεύονται στο διαμερισμό καθηκόντων αλλά και δικαιωμάτων των άλλων, υπό τις επικρατούσες συνθήκες. Γι’ αυτό ενδέχεται να γίνετε πιο επιθετικοί απ’ όσο χρειάζεται. Η καλύτερη πρακτική τώρα είναι να οργανώσετε όλοι μαζί τις μέρες σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Επιλέξτε με σύνεση τις λέξεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συναντά τον εριστικό Άρη στον τομέα σας της επικοινωνίας. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, για να εκφράσετε ευθέως τις απόψεις σας ή να κάνετε χιούμορ. Αν δεν θέσετε φίλτρα, μπορεί να προκαλέσετε συγκρούσεις ή να θίξετε ανθρώπους χωρίς πρόθεση. Πείτε τις αλήθειες σας διακριτικά και αφήστε περιθώρια έκφρασης και στις άλλες πλευρές. Ακόμα καλύτερα, αφιερώστε το χρόνο σας στο να διαβάσετε ή να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο – που δεν χρειάζεται να μιλάτε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αγαπητοί Αιγόκεροι! Οι απερίσκεπτες δαπάνες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Αντισταθείτε στη σκέψη να κατευνάσετε το άγχος σας με παρορμητικές αγορές… Ξέρετε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, άρα είναι καλύτερα να στραφείτε στις ιδέες σας για κάποιο καινούργιο εγχείρημα. Θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με ανθρώπους που είναι πιο συγκρατημένοι όσον αφορά τα έξοδα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε την ενέργειά σας να ξεχειλίζει, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεύρεσης της Σελήνης με τον ασυγκράτητο Άρη στο ζώδιό σας. Είναι η ιδανική στιγμή να δώσετε φωνή στις ιδέες σας, να κυνηγήσετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο σε αναποφάσιστους ή αργοκίνητους ανθρώπους, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας εκνευρίσουν. Καλύτερα να ολοκληρώσετε μόνοι τα καθήκοντά σας και μετά να στραφείτε σε ό,τι σας ευχαριστεί. Καθετί δημιουργικό και δραστήριο αποτελεί άρτια επιλογή!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Προσέξτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη συμπράττει με τον εντατικό Άρη στον 12ο Οίκο σας της κόπωσης, γι’ αυτό ίσως να νιώθετε κατάκοποι. Δώστε σημασία μόνο στον εαυτό σας και όχι στους υπόλοιπους όπως συνηθίζετε. Η στιγμή απαιτεί να λάβετε εσείς και να μιλήσετε για τις ανάγκες σας. Τολμήστε ακόμα και να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Όταν απομακρύνετε τις άμυνές σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα η στήριξη που θα λάβετε από τους δικούς σας ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365