Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 17/4 Μεγάλη Παρασκευή

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 17/04 Κριός

Μπορείτε να πάτε ένα άλογο στην πηγή αλλά δεν μπορείτε να το αναγκάσετε να πιει, αγαπητοί Κριοί! Αυτή είναι η ατμόσφαιρα με την χαμηλή σας ενέργεια, εξαιτίας της Σελήνης που βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας.
Αν δεν έχετε το περιθώριο να παραμερίσετε τις πολλές υποχρεώσεις υπό τις συνθήκες που επικρατούν, πάρτε το απόφαση: Φτιάξτε άλλο ένα φλιτζάνι καφέ και ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα. Για να τελειώσετε το γρηγορότερο δυνατόν, αποφύγετε κάθε είδους περισπασμό. Μετά θα μπορέσετε να κάνετε λίγη γιόγκα ή διαλογισμό και να αδειάσετε το μυαλό σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Το νιώθετε ότι το μυαλό σας δουλεύει υπερωριακά, αγαπητοί Ταύροι! Να ευχαριστείτε τη Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύες της φαντασίας και στον 11ο Οίκο σας των πειραματισμών.
Και όσο περισσότερους στρατεύσετε στις καινοτόμες ιδέες σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Οργανώστε μια τηλεδιάσκεψη με τους πιο εναλλακτικούς ανθρώπους που ξέρετε και απολαύσετε αυτό το πρακτικό κύμα ευφυΐας.
Όσο ανταλλάσσετε απόψεις, τόσο σε περισσότερες ανακαλύψεις θα καταλήγετε!

ζώδια σήμερα 17/04 Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να παρουσιάσετε τις καινούργιες ιδέες σας, αγαπητοί Δίδυμοι: Η Σελήνη στους Ιχθύες και τη ζώνη σας της καριέρας, συστήσει να προβάρετε πρώτα στον καθρέφτη όσα θέλετε να πείτε! Θα σας ωφελήσει περισσότερο μια ήρεμη προσέγγιση, γι’ αυτό χειριστείτε τους άλλους με ευγένεια και λίγα κομπλιμέντα. Είστε ειδήμονες στη διαχείριση των συζητήσεων που θα διασφαλίσουν τις αγαστές σχέσεις σας και στο μέλλον. Να κάνετε αρκετές ερωτήσεις όσον αφορά τον ανταγωνισμό, χωρίς να ξεφύγετε από τα ζητούμενά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην αναμένετε πλέον από άλλους απαντήσεις ή να πάρουν πρωτοβουλίες, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα καταφέρετε μόνο να γίνετε νευρικοί, εξαιτίας της Σελήνης στους Ιχθύες που πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της τόλμης και της περιπέτειας. Αυτή η συγκυρία θα σας προσδώσει την ορμή για να δράσετε, προκειμένου να μην τρελαθείτε. Αν θέλετε να οριστικοποιηθούν τα επόμενα εγχειρήματά σας, κάντε εσείς τις προτάσεις που σας εξυπηρετούν. Η δική σας προτροπή θα αποτελέσει έναυσμα ώστε να καταλήξουν και οι άλλες πλευρές!

ζώδια σήμερα 17/04 Λέων

Νιώθετε κάπως περίεργα, αγαπητοί Λέοντες; Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας της έντασης, που κεντρίζει το συναίσθημά σας. Όσα σας προβληματίζουν, ίσως αποτελούν μόνο αντανάκλαση κάποιων φόβων σας ή όσων λαχταράτε. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να μην απομακρύνετε ανθρώπους από κοντά σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε κάποια καίρια μαθήματα για τον εαυτό σας, αν καταγράψετε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε. Αφιερώστε χρόνο στο να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων σας, για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι συμπράξεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τους Ιχθύες φωτίζει τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών διδύμων. Οι συγκυρίες που επικρατούν ενδέχεται να έχουν ταράξει κάποιες σχέσεις σας, σε σημείο να σκέφτεστε να τις λήξετε. Μην βιαστείτε να το κάνετε, γιατί χρειάζονται δύο για κάθε χορό… Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν αναζητήσετε τις δημιουργικές πτυχές της κατάστασης, όπως την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε λίγο την οπτική της αναζήτησής σας. Για τα καινούργια κριτήριά σας, αρκεί μόνο να φανείτε πιο ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί!

ζώδια σήμερα 17/04 Ζυγός

Θέστε πρώτα τα δικά σας όρια πριν μπείτε σε μια κούρσα διεκδικήσεων, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της αποδοτικότητας, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε προτεραιότητες. Η οργάνωση θα τονώσει την παραγωγικότητά σας, ειδικά υπό τις απαιτητικές συνθήκες που επικρατούν. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε σας πιέζει κάποιος προϊστάμενος, μην σκεφτείτε καν να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Με ένα βήμα την κάθε φορά και με προσοχή στις λεπτομέρειες, θα κάνετε πιο εύκολη τη δουλειά σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κάντε από τώρα σχέδια για το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό σας συστήνει η Σελήνη από τους αισθησιακούς Ιχθύες και τον ρομαντικό 5ο Οίκο σας! Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα χαρωπή και σας καλεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Όσοι συμβιώνετε με το ταίρι σας, ας ετοιμάσετε κάποιες ερωτικές εκπλήξεις. Αν είστε σε απόσταση ή αδέσμευτοι, αξιοποιήστε τη δύναμη του διαδικτύου και γίνετε πιο τολμηροί στα φλερτ σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η πιο τρυφερή πτυχή σας αναδύεται, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη περνά στους ευαίσθητους Ιχθύες και τον συναισθηματικό 4ο Οίκο σας. Τώρα θα προτιμήσετε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί πολλά, αντί να ασχοληθείτε με σχέδια και στόχους. Παράλληλα, φροντίστε τον εαυτό σας για να παραμείνετε δυνατοί και αποδοτικοί. Βγάλτε την πίεση από την καθημερινότητα και ζητήστε ενισχύσεις για ό,τι δεν μετατίθεται και σας αγχώνει!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μήπως μόνοι σας αναχαιτίζετε την εξέλιξή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη βρίσκεται στους διαισθητικούς Ιχθύες, απ’ όπου φωτίζει τον 3ο Οίκο σας των συνεργασιών. Είναι καιρός να στραφείτε στον κύκλο των επαφών σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συνεργατών. Αν σκέφτεστε κατά πόσο κάποιοι ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας, δεν θα το μάθετε αν δεν δοκιμάσετε. Αν δείξετε εμπιστοσύνη και καλή πρόθεση, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σκεφτείτε περισσότερο το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα των παρορμητικών αγορών, αν παρακάμψετε τη σκέψη των υποχρεώσεις που έπονται. Αναζητήστε τον πιο σωστό χειρισμό των δαπανών, όπως επιτάσσει η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Τώρα θα ενισχυθεί και η ανθρωπιστική σας πτυχή, στρέφοντας την προσοχή σας στην τοπική αγορά που έχει πληγεί υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Προτιμήστε προϊόντα και εταιρίες με ηθικές αξίες ή κάντε αγορές από ομάδες με φιλανθρωπική δράση.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Οι προβολείς στρέφονται πάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη περνά στα σαγηνευτικά σας ύδατα για τις επόμενες δυόμιση μέρες: Αυτή είναι η στιγμή να ανοίξετε όλους τους διακόπτες της γοητείας σας. Από κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, θα έχετε προσεγγίσεις που έχουν προδιαγραφές μονιμότητας… Γι’ αυτό να είστε συνετοί στην ανταπόκριση, μην κάνετε τίποτα που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Επίσης, κρατήστε ελεύθερο χρόνο και για τον εαυτό σας σε πρακτικό και δημιουργικό επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365