Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 24/4 Παρασκευή

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 24/04 Κριός

Μην κάνετε καμία έκπτωση στη διεκδίκηση των στόχων σας, αγαπητοί Κριοί! Δεν πρέπει να διστάσετε, ακόμα και να χρειάζεται να προβάλετε λίγο πιο έντονα τον εαυτός σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός και η πειθώς θα σας χρίσει ακαταμάχητους συνεργάτες.
Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας με ένα υγιές χόμπι που θα δοκιμάσετε και θα εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Μόλις το καταφέρετε αυτό, θα νιώσετε πόσο ικανοί είστε να πραγματώσετε τα πάντα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Τι πραγματικά θέλετε, αγαπητοί Ταύροι; Η δύναμη του οραματισμού μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάτι καινούργιο, που δεν θα αποτελεί μόνο ευσεβή πόθο.
Οι ξεκάθαρες προθέσεις και ο κόπος που απαιτεί κάθε στόχος, θα σας αποδείξουν ότι το σύμπαν μπορεί να συνωμοτήσει υπέρ σας. Θέστε ένα βήμα την κάθε φορά, με χρονικό όριο για να φτάσετε πιο κοντά στα ζητούμενά σας…
Αφού κάνετε το μικρό βήμα, δοκιμάστε τον εαυτό σας και για άλματα!

ζώδια σήμερα 24/04 Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας έχει τη δυναμική κρυστάλλινης σφαίρας, αγαπητοί Δίδυμοι! Συντονιστείτε με το ένστικτό σας για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Να δίνετε σημασία στα «σημάδια» καθ’ οδόν, για να καταλήγετε στο τι σας ταιριάζει και τι όχι. Δεν αποκλείεται να σας προειδοποιούν για παγίδες. Παράλληλα, αφιερώστε λίγο χρόνο και στον καλλιτέχνη μέσα σας, με χαλαρωτική μουσική που θα αφυπνίσει τη μούσα της έμπνευσης!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, χτυπά το καμπανάκι της ευάλωτης πλευράς σας; Αν κάτι σας ανάγκασε να μειώσετε απρόσμενα την άμυνά σας, ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικό… Μπορεί να επωφεληθείτε αν βγάλετε την προστατευτική σας πανοπλίας. Θέλει πολύ κόπο να κρύβετε την ευαίσθητη πτυχή σας, ενώ μπορεί να σας στερεί και σημαντικές πηγές υποστήριξης. Ξεπεράστε την τάση σας να απομονώνεστε, τολμήστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να νιώσετε μεγάλη ανακούφιση μετά από ένα καλό κλάμα!28/04 Το ερωτικό σας παρελθόν

ζώδια σήμερα 24/04 Λέων

Ετοιμαστείτε για μια ανανέωση, αγαπητοί Λέοντες! Η ατμόσφαιρα απαιτεί να κάνετε ένα σαρωτικό ξεκαθάρισμα. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο άκρο του μινιμαλισμού ή να πετάξετε τα πάντα. Αλλά είναι βέβαιο ότι το σπίτι σας έχει ανάγκη από καθαριότητα και οργάνωση. Τι έχει μαζευτεί πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και στο γραφείο σας; Είναι τακτοποιημένα τα ντουλάπια σας, είναι αρχειοθετημένο το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο; Δώστε προτεραιότητα στη λειτουργικότητα, γιατί μόλις όλα μπουν στη θέση τους η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η μούσα της έμπνευσης σας χτυπά την πόρτα, αγαπητοί Παρθένοι! Αξιοποιήστε τον συντονισμό σας με τις δημιουργικές δονήσεις που επικρατούν, χωρίς να συγκρατηθείτε για τίποτα. Η τελειομανία που διέπει την αναλυτική σας φύση, μπορεί κάποιες φορές να περιορίζει τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Πιάστε τα μεταφορικά πινέλα και ορμήστε στον καμβά της ζωής σας, χωρίς κριτική διάθεση ή συγκεκριμένες προσδοκίες. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα αυτής της γόνιμης ροής φαντασίας!

ζώδια σήμερα 24/04 Ζυγός

Έχετε ασχοληθεί ποτέ με το γενεαλογικό σας δέντρο, αγαπητοί Ζυγοί; Οι ρίζες των προγόνων σας θα μπορούσαν να σας αποκαλύψουν το μονοπάτι για την προσωπική σας ανάπλαση! Ελάτε σε επαφή με συγγενείς που ξέρουν πολλά για να αρχίσετε την έρευνά σας. Βγάλτε τα παλιά οικογενειακά άλμπουμ και εμμείνετε στις φωτογραφίες που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μήπως είστε αυστηροί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, για παράδειγμα με το σώμα σας; Ίσως να σας καθησυχάσει η ομορφιά στην εικόνα προγόνων σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Υπάρχουν θέματα που δεν θέλετε να θίξετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά τα άστρα σας καλούν να τα αντιμετωπίσετε τώρα, να ανοίξετε όλα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι: Τα καλά, τα κακά και κυρίως τα άσχημα. Έτσι θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας με το άτομο που εμπλέκεται σε αυτά. Μπορεί όσα σας φάνταζαν επικρίσεις, τώρα να σας ακουστούν ως μια φρέσκια πνοή αέρα. Τελικά αυτό το άτομο ίσως είναι πιο δεκτικό στις απόψεις σας απ’ όσο νομίζατε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αποζητήστε ισορροπία ανάμεσα στις προσπάθειες δόμησης και την αποποίηση του ελέγχου! Το παράδοξο με εσάς είναι ότι ενώ δεν θέλετε να πιέζετε καταστάσεις, από την άλλη δεν θέλετε να αφήνετε τα πάντα στην τύχη. Το κλειδί είναι να δράτε με επιμέλεια, για να μένετε σε επαφή με το παρόν και τη ροή των πραγμάτων. Μην μένετε κολλημένοι στην αναμονή συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, ίσως το σύμπαν επιφυλάσσει κάτι πολύ καλύτερο και κατάλληλο για εσάς!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αν και δεν επιδιώκετε την προβολή, τώρα καλείστε να βγείτε στο προσκήνιο! Αγαπητοί Αιγόκεροι, όταν οι άλλοι χειροκροτούν τις προσπάθειές σας, πρέπει να δεχθείτε και όχι να αποφεύγετε τον έπαινο. Αντί να αρνείστε την αναγνώρισή σας, σηκωθείτε και διεκδικήστε τη. Μην κρύβετε τα καλά στοιχεία της προσωπικότητά σας, πρέπει οι άλλοι να δουν το πραγματικό σας πρόσωπο!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ακούστε και ακολουθήστε το ένστικτό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένας άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος θα χρειαστεί τη στήριξή σας, γι’ αυτό βγάλτε την τρυφερότητά σας και ανταποκριθείτε. Αν νιώθετε ότι ένας συνεργάτης έχει πεσμένη διάθεση, γίνετε ο ώμος ή το αφτί που χρειάζεται. Αν σκεφτείτε ένα φιλικό άτομο χωρίς εμφανή αφορμή, επικοινωνήστε μαζί του. Γίνετε πηγή ενθάρρυνσης και υποστήριξης, θα νιώσετε να αντλείτε ενέργεια από αυτές τις διαδικασίες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο, αγαπητοί Ιχθύες! Αντί να διατάζετε και να πιέζετε τους πάντες, προσεγγίστε τους με ευγενική και κατανοητική πρόθεση. Προσφέρετε τη γνώμη σας όπου ζητηθεί, βοηθήστε την ομάδα να βρει εναλλακτικές οπτικές, ξεφύγετε από τις τετριμμένες πρακτικές σας. Αν κάποιος είναι ισχυρογνώμων, μην βιαστείτε να τον απορρίψετε. Ακούστε την άποψή του και βρείτε τη ρίζα της αντίστασής του, ίσως ανακύψετε ότι έχει ορθή και αξιόλογη βάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365