Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πέτσας: Παρατείνονται μέχρι 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα

“Μένουμε σπίτι”, με κλειστά μαγαζιά και απαγόρευση κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου

Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας και κλειστά μαγαζιά για μια εβδομάδα ακόμα! Την παράταση των μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Αρχές της εβδομάδας το διάγγελμα Μητσοτάκη.



“Μένουμε σπίτι”, με κλειστά μαγαζιά και απαγόρευση κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

“Παρατείνονται μέχρι τις 4 Μαΐου όταν τα περιοριστικά μέτρα που έληγαν στις 27 Απριλίου” είπε ο Στέλιος Πέτσας. Που σημαίνει ότι μέχρι την 4η μέρα του Μαΐου, σχεδόν δυο μήνες απ’ όταν πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν θα ανοίξει καμία επιχείρηση.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 4 Μαΐου. Και θα το μάθουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, όταν με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365