Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Νεκρή 60χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Κιλκίς

Είναι η δεύτερη πτώση από οικοδομή στο Κιλκίς μέσα σε λίγες ημέρες

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονη γυναίκα που έπεσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου από τον 5ο όροφο οικοδομής στο κέντρο του Κιλκίς.



Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρει το eidisis.gr, βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πτώση στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους, κοντά στην πλατεία Ειρήνης, κι όταν το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο Κιλκίς ήταν ήδη νεκρή.

Είναι η δεύτερη πτώση από οικοδομή στο Κιλκίς μέσα σε λίγες ημέρες. Μόνο που στην πρώτη περίπτωση, στην οδό Σόλωνος, ο 60χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο επέζησε μιας και το σώμα του χτύπησε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας τα πίσω παράθυρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365