Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Πέθαναν 78χρονος και 91χρονος - 132 οι νεκροί

Οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 131

Δυο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στη χώρα μας,  από επιπλοκές του κορωνοϊού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου εξέπνευσε ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. 


Επίσης σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχασε το βράδυ του Σαββάτου ένας 91χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τις 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα

Οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 132.

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα κι αυτοί που θεραπεύονται εμφανίζονται ξανά θετικοί σε κάποιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365