Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς για Κρανίδι: «Καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί»

Και τα 150 θετικά κρούσματα κορονοϊού στην κλειστή δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι είναι ασυμπτωματικά, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Σε καραντίνα μπαίνει το Κρανίδι μετά τα 150 κρούσματα κορονοϊού σε κλειστή δομή μεταναστών. Αναστέλλονται παζάρια και λαϊκές αγορές.

 
Και τα 150 θετικά κρούσματα κορονοϊού στην κλειστή δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι είναι ασυμπτωματικά, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Από τα 150 τα 148 κρούσματα αφορούν φιλοξενούμενους, μία εργαζόμενη και ένα στέλεχος της δομής.

Προηγήθηκε πολύωρη σύσκεψη υπό τον ίδιο στο δημαρχείο της περιοχής όπου αποφασίστηκε να μπει σε καραντίνα η περιοχή του Κρανιδίου και να απαγορευθεί η κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί. Επίσης αναστέλλονται παζάρια και λαϊκές αγορές.

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους ηλικιωμένους και όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να μην κυκλοφορούν για τις επόμενες 14 ημέρες.

Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να κάνουν χρήση μόνο τριών κωδικών με SMS για τις μετακινήσεις τους.

1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών αναγκών πρώτης ανάγκης, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3. Μετάβαση στην τράπεζα,  στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365