Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Επίδομα 800 ευρώ για Μάϊο και μισό Ιούνιο – Στις 15 Ιουνίου τέλος όλοι οι περιορισμοί;

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και για τον Μάϊο και τον μισό Ιούνιο το επίδομα των 800 ευρώ

Αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr για την στήριξη των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων για το επόμενο διάστημα. Επεκτείνεται χρονικά το επίδομα των 800 ευρώ και δίνεται μικρή ρευστότητα στις επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν.


Η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και για τον Μάϊο και τον μισό Ιούνιο το επίδομα των 800 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η απόφαση έχει κλειδώσει και το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί από την 1η Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου σε όσους εργαζόμενους πλήττονται από την κρίση και είναι σε αναστολή η σύμβασή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε όλες οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές. Αλλά επειδή η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνει σταδιακά υπολογίζεται ότι θα πρέπει να βοηθηθούν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που θα είναι ακόμα κλειστές.

Οι αποφάσεις αυτές δείχνουν ότι πιθανότατα στις 15 Ιουνίου θα έχουν τελειώσει όλα και η αγορά αλλά και η κοινωνία θα προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα. 

Πηγή: newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Ωραία,και οι άνεργοι τι θα κάνουν, να πεθάνουν απο πινα,να μας διοξουν απο τα σπίτια για απλήρωτα ενοίκια. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε ότι θέλετε μου φαίνεται κύριε μου. Σήμερα βγήκε ο υπουργός κ είπε πως 10 Μαϊου θα ανοίξουν τα σχολεία κανονικά. Εσείς για πιο επίδομα μιλάτε τον 800€ που θα δοθεί γτ κάποιες επιχειρήσεις θα ανοίξουν τον άλλο μισό Ιουνίου. Πλάκα μας κάνετε; Είναι δυνατόν να ανοίξουν τα σχολεία με τα παιδιά μας κ να μην ανοίξουν οι επιχειρήσεις μας τι βλακείες είναι αυτά που γράφετε κ ξεσηκώνεται ο κόσμος. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365