Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας συστήνει τον πατέρα της - ΦΩΤΟ

Η ίδια λοιπόν, έκανε βίντεο κλήση με τον αγαπημένο της πατέρα, τον οποίο δεν μπορεί να δει από κοντά, λόγω των μέτρων.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς μένουν σπίτι μαζί με τα δύο τους παιδιά, προκειμένου να προστατευθούν από τον κορονοϊό.


Ωστόσο, όπως όλοι,έτσι και η ηθοποιός επιδιώκει την επικοινωνία με αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας.

Η ίδια λοιπόν, έκανε βίντεο κλήση με τον αγαπημένο της πατέρα, τον οποίο δεν μπορεί να δει από κοντά, λόγω των μέτρων.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, θέλησε να μοιραστεί αυτή την οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και μας σύστησε τον πατέρα της.

«Παιδιά ο μπαμπάκας μου. Ας λάμπει ο ήλιος κι όπου θέλει ας λάμπει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365