Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Φθιώτιδα: Συγκλονιστικές εικόνες - Σκύλος ακολούθησε το αφεντικό του στην κηδεία του

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Ο σκύλος δεν αποχωριζόταν το αφεντικό του, ενώ πήδηξε μέσα στην νεκροφόρα...



Συνέβη χθες το πρωί στις Ράχες και είναι μια από τις συγκινητικές ιστορίες που επιβεβαιώνουν ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.

Ο σκύλος της φωτογραφίας ακούει στο όνομα Λάκης και είχε να δει το ηλικιωμένο αφεντικό του, περίπου δυο μήνες, αφού νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σήμερα το πρωί όμως την ώρα που μετέφεραν τη σορό με τη νεκροφόρα, ο σκύλος πήδηξε μέσα σε αυτή και αρνιόταν να κατέβει.

Όταν έφτασαν στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, ο σκύλος προσπάθησε να μπει στο ναό, όμως δεν τον άφησαν και καθ όλη τη διάρκεια που γινόταν η εξόδιος ακολουθία καθόταν έξω από την πόρτα του ναού.

Στη συνέχεια ακολούθησε το αφεντικό του στο νεκροταφείο του χωριού και αφού τελείωσε η ταφή αρνιόταν να φύγει από εκεί.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365