Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ξεκινούν τα τεστ κοροναϊού κατ' οίκον μετά το Πάσχα

Για να εξασφαλισθεί η επιτυχία του εγχειρήματος, αναμένεται να προσληφθεί επιπλέον προσωπικό

Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επισκέψεις των 500 κινητών ομάδων υγείας στα σπίτια ανθρώπων που είναι ύποπτα ή πιθανά κρούσματα κοροναϊού. Σκοπός είναι να γίνεται το τεστ κατ’ οίκον σε υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.


Σύμφωνα με τα οσα αναφέρει το protothema.gr, οι νοσηλευτές που θα στελεχώσουν τα συνεργεία θα μπαίνουν στα σπίτια με ειδικές στολές προστασίας ακολουθώντας την προβλεπόμενη από τον ΕΟΔΥ διαδικασία.

Για να εξασφαλισθεί η επιτυχία του εγχειρήματος, αναμένεται να προσληφθεί επιπλέον προσωπικό με τρίμηνες συμβάσεις και δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμη τρίμηνο ενώ πρόκειται να ενισχυθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ με 100 επιπλέον άτομα. Εφόσον έχει υποχωρήσει μέχρι τότε η πανδημία, θα περάσουμε στη δεύτερη φάση με τα μαζικά τεστ αντισωμάτων, αφού εγκριθούν, προκειμένου οι ειδικοί να δουν την ανοσία στην κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365