Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Απαγορεύεται η διανομή του Αγίου Φωτός κατ’ οίκον από τους δήμους

Δε θα γίνει η διανομή του Αγίου Φωτός από κάποιους δήμους

Δε θα γίνει η διανομή του Αγίου Φωτός από κάποιους δήμους στους δημότες τους, ξεκαθάρισε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης για τις εξελίξεις που αφορούν τον φονικό ιό στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.



Όπως είπε, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγιου Φωτός κατ΄οίκον γιατί έτσι ακυρώνουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε μέχρι σήμερα.

5 σχόλια:

  1. φάνηκε καθαρά και επίσημα πόσο επιπόλαια σκέφτηκαν εκεί στο Δήμο Αλμωπίας.Η σκέψη και μόνο όμως δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται γενικότερα.Για να το προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, ο δήμαρχος δείχνει να επιβεβαιώνει ότι ο πολιτικός χώρος που τον εκφράζει, δεν είναι πλέον η ΝΔ, (αφού αυτή επίσημα ως κόμμα και κυβέρνηση έχει άλλη κατεύθυνση σε τέτοια θέματα) αλλά μάλλον προς τον Βελόπουλο στρέφεται...Είδομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Πόσο ντεμοντέ είσαι! Δεν το κατάλαβες ότι η μόδα των greeklish πέρασε; Είσαι ο μοναδικός που τα χρησιμοποιείς. Συντονίσου στο σήμερα και άφησε πίσω σου το 2011 - 2015 τότε που τα χρησιμοποιούσαν πολλοί. Αποδείχτηκαν μεγάλη σαχλαμάρα

      Διαγραφή
  3. Ο κάθε δήμαρχος οφείλει και καθήκον έχει να εκφράζει τις απόψεις όλων των πολιτών και δεν είναι δήμαρχος που άγεται και φέρεται και στέκεται προσοχή στα κόμματα, τα οποία εκφράζουν το καθένα διαφορετικές απόψεις.Το κράτος δεν εμποδίζει τις πρωτοβουλίες του κάθε Δημάρχου που ανήκουν στην αρμοδιότητά του, παρά μόνο σε έκτακτες περιστάσεις και καιρό πολέμου όπως τον καιρό που τώρα διανύουμε. Συνεπώς δεν διακρίνω κάτι το μεμπτό και το επιπόλαιο στην πρωτοβουλία του Δημάρχου που προηγήθηκε της ανακοίνωσης του Υπουργού, σχετικά με το διανομή του Αγίου Φωτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365