Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Πότε και πώς θα ανοίξουν καταστήματα και εμπορικά κέντρα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν στις 4 Μαΐου

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα λειτουργήσουν ορισμένα είδη καταστημάτων και υπηρεσιών μετά την άρση των περιορισμών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ενδεικτικά: «Βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά είδη, ΚΤΕΟ και καταστήματα αθλητικών ειδών. Όπως και τα κομμωτήρια, πάντα όμως με ραντεβού».

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο, όπως είπε ο πρωθυπουργός, θα επανεκκινήσει την Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων. «Αυτά θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. Σε όλα τα καταστήματα, βεβαίως, θα ισχύουν όροι που θα περιορίζουν την πυκνότητα των επισκεπτών. Και θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων» σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Την 1η Ιουνίου τέλος,  ξεκινά και η δραστηριότητα στον τομέα της εστίασης, πάντα, όπως είπε ο Πρωθυπουργός,  με προϋποθέσεις, που θα έχουν μέχρι τότε συμφωνηθεί.

Δείτε τους πίνακες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365