Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Έδεσσα: Χρηματοδότηση κλειστού γυμναστηρίου Άρνισσας και χλοοτάπητα σταδίου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Η ένταξη των έργων κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Άρνισσα, με προϋπολογισμό 520.338,98€, και ανακατασκευής του σταδίου της Έδεσσας με φυσικό χλοοτάπητα, με προϋπολογισμό 79.628,98 €, αποτελεί μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Έδεσσας στην προσπάθειά του για δημιουργία αθλητικών υποδομών και βελτίωση των υφιστάμενων. 



Τα δύο έργα, συνολικού προϋπολογισμού 600.000€ περίπου, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες άθλησης των δημοτών. Σε ότι αφορά στο κλειστό γυμναστήριο της Άρνισσας θα υλοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας του ορεινού όγκου και θα καλύψει τις ανάγκες άθλησης όλης της περιοχής. Επίσης, ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Έδεσσας θα βελτιώσει σημαντικά την υποδομή του «Φόρης Γεντζής» και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, λέγοντας: «Τα δύο σημαντικά αυτά έργα αποτελούν συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών σε εντάξεις έργων που έχει ο Δήμος Έδεσσας στον αθλητικό τομέα και όχι μόνο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες προς τους συνδημότες μας». 

1 σχόλιο:

  1. ομάδα δεν έχουν, το γήπεδο θα γκρεμιστεί και χρηματοδοτούν το χλοοταπητα? μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365