Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Κοροναϊός: Τούρκος... άκουσε τον Τραμπ, ήπιε απολυμαντικό και πέθανε

Κατάπιε αιθανόλη και απολυμαντικό

Τις (μη ιατρικές) οδηγίες του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε μάλλον να ακούσει ένας πολίτης από την Τουρκία, θέλοντας να προστατευτεί από τον κοροναϊό.



Ο Τούρκος πολίτης, αντί να ακούσει τους επιστήμονες, αποφάσισε να τηρήσει τη συνταγή του Τραμπ, καταπίνοντας αιθανόλη και απολυμαντικό, με στόχο να προστατευτεί από τον Covid-19.

Η αδερφή του και η μητέρα του τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση και φρόντισαν να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο Μπαρίς Τσιμέν που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ενημερωνόταν από τις περίεργες και άκρως επικίνδυνες θεωρίες του διαδικτύου.

πηγη: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365