Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Νύχτες θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του;

Ήταν δύο ημέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, σχετικά με το τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του. Ενώ, μία αποκάλυψη για το πόσο δυσκολεύτηκε να πείσει τον Μίνωα Κυριακού για την πρωινή εκπομπή, είχε κάνει ο παρουσιαστής.


«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορωνοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. 
Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, σχετικά με το τι κάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την γυναίκα του. Ενώ, μία αποκάλυψη για το πόσο δυσκολεύτηκε να πείσει τον Μίνωα Κυριακού για την πρωινή εκπομπή, είχε κάνει ο παρουσιαστής.

«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορωνοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορωνοϊός εσωτερικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τόνισε, επίσης, ότι παρόλο που βρίσκεται σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού, συνεχίζει να εργάζεται τις ίδιες ώρες. «Ξυπνάω χαράματα, ξυπνάω 2.30 ώρα. Κάνω την προετοιμασία μου. Στις 4:00 έχουμε την πρώτη διάσκεψη με τους συνεργάτες μου. Δουλεύω ακριβώς τις ίδιες ώρες. Θέλω να φύγω από το σπίτι, θέλω να έρθω στο στούντιο», υπογράμμισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Όσον αφορά στην ενημέρωση που παρέχεται από τα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε ότι «είναι πολλές φορές που με την ενημέρωση ψυχοπλακώνομαι αλλά υπάρχει η ανάγκη της ενημέρωσης. Με ενοχλεί η δραματοποίηση του γεγονότος». «Είναι μία σοβαρή κατάσταση που κανένας από τους ζώντες στον πλανήτη δεν έχει ξαναζήσει», πρόσθεσε.

Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365