Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αγνώριστη η Κατερίνα Στικούδη σε φωτογραφία από την εφηβεία της!

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Οι Έλληνες πολίτες παραμένουν μέσα στα σπίτια τους τηρώντας τις εντολές της κυβέρνησης που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.



Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Οι δυο τους μπορεί να μην είχαν καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν χρόνο να χορτάσουν ο ένας τον άλλον, αφού το επαγγελματικό πρόγραμμα ήταν πολύ απαιτητικό, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει. Το ζευγάρι περνά καθημερινά δημιουργικό χρόνο μαζί και χαίρεται την ευτυχία του!

Η Κατερίνα Στικούδη έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να δημοσιεύει στα social media στιγμές με τον αγαπημένο της. Ωστόσο, δεν παύει να είναι δραστήρια!

Πρόσφατα, η ίδια γύρισε το χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την εφηβεία και συγκεκριμένα από την ηλικία των 16. Όπως θα δεις, η Κατερίνα του τότε απέχει πολύ από την Κατερίνα του σήμερα… Βέβαια, το εντυπωσιακό βλέμμα παραμένει ίδιο και απαράλλακτο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365