Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Άλλοι δυο νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Τους 123 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Με άσχημα νέα ξεκίνησε η σημερινή ημέρα όσον αφορά στην μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Δυο άνθρωποι έχασαν την μάχη με τους νεκρούς να φτάνουν πλέον τους 123.



Τους 123 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα με τον θάνατο ενός ασθενούς 88 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και είχε υποκείμενα νοσήματα και τον θάνατο ενός 76χρονου που νοσηλευόταν στον Ερυθρό.

Ο 88χρονος στην Θεσσαλονίκη ήταν ασθενής είχε ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία και έφυγε από την ζωή στις 4:00 τα ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365