Σάββατο 18 Απριλίου 2020

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η νόσος συνδέεται με εργαστήριο της Ουχάν» λέει εκπρόσωπος του Μακρόν

Διαβάστε λεπτομέρειες
Η Γαλλία ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις προς το παρόν οποιασδήποτε σύνδεσης μεταξύ του νέου κορωνοϊού και των εργασιών του ερευνητικού κέντρου P4 στην κινεζική πόλη Ουχάν, απ’ όπου ξεκίνησε η πανδημία.


«Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι έως σήμερα δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον αμερικανικό Τύπο, βάσει των οποίων εξακριβώνεται η σύνδεση μεταξύ της προέλευσης της Covid-19 και των εργασιών του εργαστηρίου P4 στην Ουχάν της Κίνας», επισημαίνει αξιωματούχος του γραφείου του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν και κατά πόσον ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας, και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο υποστήριξε πως το Πεκίνο «πρέπει να μιλήσει ανοικτά» για το τι γνωρίζει.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365