Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Συμφωνία στο Eurogroup για το πακέτο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού

Εξαιρετική συμφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών

Με χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών του Eurogroup, έγραψε ο εκπρόσωπος του Μάριο Σεντένο στο Twitter. Σε λίγο θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο.



«Εξαιρετική συμφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών ωςαπάντηση στον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού: 500 δισ. ευρώ άμεσα διαθέσιμα» έγραψε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ.

Μαρκ Ρούτε: Δυνατή μια συμφωνία σήμερα για ένα ευρωπαϊκό πακέτο ως απάντηση στην πανδημία

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα πως πιστεύει ότι είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών να καταλήξουν σε μια συμφωνία για ένα πακέτο στήριξης 500 δισεκ. ευρώ για να αντισταθμιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

«Προσπαθούμε να κάνουμε τα μέγιστα για να βοηθήσουμε να οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις σε μια επιτυχή ολοκλήρωση», δήλωσε ο Ρούτε σε δημοσιογράφους, σε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365