Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Νικολέττα Ράλλη: Έκανε το απόλυτο flashback και είναι άλλος άνθρωπος - Εσείς θυμάστε πως ήταν το 2005;

Νικολέττα Ράλλη: Έκανε το απόλυτο flashback και είναι άλλος άνθρωπος - Εσείς θυμάστε πως ήταν το 2005;

Ένα από τα μεγαλύτερα trend του Instagram είναι το «Questions Sticker», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς φίλους των celebrities να τους θέτουν τις απορίες τους και να ζητάνε τις συμβουλές τους.


Η Νικολέττα Ράλλη είναι πολύ δραστήρια στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης και συνεπώς έχει καταφέρει να χτίσει με τους followers της μια δυνατή σχέση.

Αυτή την περίοδο, που ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι είναι απεριόριστος, η γνωστή παρουσιάστρια δέχεται συχνά ερωτήματα και δίνει με χαρά απαντήσεις. Πρόσφατα, σε μία από τις συζητήσεις που είχε η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από την περίοδο που συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα το 2005. Πρόκειται για τον «Miss Tourism Queen International», στον οποίο, μάλιστα, κέρδισε την πρώτη θέση.

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε και η ζωή της Νικολέττας Ράλλη να έχει αλλάξει πολύ, όμως η ίδια παραμένει μία κούκλα.

Δες τις φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365