Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Χριστίνα Μπόμπα: Έφερε "καύσωνα" στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με το μαγιό της

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσω της τελευταίας ανάρτησης που έκανε στο προφίλ της στο instagram, αποκάλυψε πως νοσταλγεί το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τον ήλιο. Έτσι, έβαλε το μπικίνι της και βγήκε στη βεράντα του σπιτιού της για να κάνει ηλιοθεραπεία.


Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με το μαγιό της και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της, γράφοντας στη λεζάντα: “Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες… όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις!

Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρᔨ!

Δείτε τη φωτογραφία:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες... όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Bikini by @yamamayofficial #Yamamay #GIVEMETHESUN #Spring20
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365