Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Σαρώνει σε τηλεθέαση το MasterChef

To γνωστό reality μαγειρικής σημειώνει απίθανα ποσοστά

Τρίωρη παρέλαση στην prime time ζώνη κάνει το MasterChef, του οποίου η τηλεθέαση εκτοξεύει το Star στο ρετιρέ του πίνακα μετρήσεων της Nielsen. 



To γνωστό reality μαγειρικής σημειώνει απίθανα ποσοστά στην εποχή του κορωνοϊού, καθώς στο γεγονός ότι ήταν ένα δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν ήρθε να προστεθεί και η έλλειψη ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το zappit.gr, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, το MasterChef σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 42,1% στο δυναμικό κοινό και 35,1% στο γενικό. Το show άγγιξε σε τέταρτο το εντυπωσιακό 50,5%! Για τα υπόλοιπα κανάλια η χθεσινή prime time ήταν… νεκρή ζώνη!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365