Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Royal Cafe Bar στην Σκύδρα: Ξεκινάει από Δευτέρα 4 Μαϊου την λειτουργία του με Take Away


Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα έκτακτα μέτρα λόγω Κορονοϊού ελλατώνονται , το • ℝ𝕠𝕪𝕒𝕝 ℂ𝕒𝕗𝕖 𝔹𝕒𝕣 • κάνει την επίσημη έναρξη του την Δευτέρα 4 Μαϊου με σκοπό να σας δροσίσει!

☀️Από την Δευτέρα λοιπόν, ξεκινάει η λειτουργία του καταστήματός μας με την υπηρεσία 𝐓𝐚𝐤𝐞 𝐀𝐰𝐚𝐲!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Πρωτοπορούμε και είμαστε κοντά σας τόσο για τον καφέ σας όσο και για το καλοκαιρινό ΠΟΤΟ σας το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού! ☕️🥃

Το • ℝ𝕠𝕪𝕒𝕝 ℂ𝕒𝕗𝕖 𝔹𝕒𝕣 • είναι εδώ για να δώσει τη λύση στην καθημερινότητα σας.

⏰Ώρες λειτουργίας καταστήματος
07:30-00-00

📞Τηλέφωνα επικοινωνίας
23810 83506 - 697 3520075 Whats up




2 σχόλια:

  1. Καλές δουλειές στα παιδιά! Εύχομαι να τους βγει το εγχείρημα μια και δυστυχώς το άνοιγμα του μαγαζιού τους συνέπεσε με αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα ελέω κορονοϊού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε μάθει τους νέους κανόνες λειτουργίας? απαγορεύται ο συνωστισμός και το κάφε μαγαζί δέχεται τόσα άτομα αναλόγως τα τετραγωνικα του μέτρα.Για παράδειγμα ένα μαγαζί 100 τμ δέχεται 10 πελάτες! Δυστυχώς ο κλάδος καφε κλπ θα αλλάξει ριζικά .
    Δεν πρόκειται να δούμε φέτος αυτά που ξέραμε.Για το 2021 είμαστε όλοι αισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365