Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ιερέας έκλεινε ραντεβού μέσω sms για να κοινωνήσει πιστούς

Στόχος πάντως, είναι να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις Εκκλησίες

Σε εγρήγορση βρίσκεται εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποτρέψει περιστατικά απειθαρχίας ιερέων και πιστών που πιθανόν να θέλουν και μέσω διαδικτύου να "προσκαλέσουν" κόσμο τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, στη ΓΑΔΑ είχαν προηγηθεί πληροφορίες για ιερέα ο οποίος έκλεινε ραντεβού με πιστούς μέσω γραπτών μηνυμάτων, οι οποίοι ήθελαν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία. Αμέσως η αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα για την δραστηριότητά του ζητώντας να τον επιπλήξουν και να σταματήσει η διαδικασία.

Στόχος πάντως, είναι να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις Εκκλησίες και πραγματοποίησης της Θείας Κοινωνίας ενάντια στα μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365