Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς βιώνει την καραντίνα με τον Snik

Είμαι καλά, η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει πιο σοβαρά το θέμα

Στο «Live Tonight»με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα μαζί με τον αγαπημένο της Snik, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει την κατάσταση με αρκετή σοβαρότητα φροντίζοντας ωστόσο να παραμένει αισιόδοξη και χαρούμενη.



«Είμαι καλά, η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει πιο σοβαρά το θέμα. Προσπαθώ να σκεφτώ, να τακτοποιήσω πράγματα, να κάνω σχέδια για το μέλλον, να δω τι θέλω να αλλάξω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπορώ να είμαι στο σπίτι μου, που έχω αυτήν την επιλογή. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη. Είμαι καλά, μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον, είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό έλειπε να είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση. Λέω δόξα τω Θεώ, κάνω υπομονή και λέω όλα θα πάνε καλά» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε τη ζωή με τον Snik, λέγοντας πως περνάει τον χρόνο της μαγειρεύοντας αλλά και βλέποντας αρκετές σειρές στο Netflix και τόνισε ότι αποφεύγει να βγαίνει εκτός σπιτιού και το κάνει μόνο όταν χρειάζεται να αγοράσει κάποιο είδος ανάγκης.

«Σημασία έχει να έχουμε αγάπη, χαρά, μία ζεστή αγκαλιά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εφόσον είναι κάτι αληθινό και ωραίο, το ζει. Εγώ ζω την αλήθεια μου και τη ζωή μου».

Για το πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος που την συναντά, το γνωστό μοντέλο είπε: «Με αγκαλιάζουν, μου λένε πολύ ωραία πράγματα, μου πιάνουν τα μάγουλα, τα μαλλιά μου».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι εξαιτίας της καραντίνας της έχει λείψει πάρα πολύ η οικογένειά της και οι φίλοι της. «Θέλω να αγκαλιάσω και έναν άλλον άνθρωπο, κάθε μέρα τον ίδιο... Θέλω να αγκαλιάσω τη μαμά μου, την ανηψιά μου», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365