Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Το διάσημο Tik Tok θα προσφέρει 250 εκατ. δολάρια στη μάχη για τον κορονοϊό

Η διάσημη πλέον πλατφόρμα Tik Tok έχει δεσμευτεί να προσφέρει 250 εκατ. δολάρια

Το δεσμευτικό «πακέτο» των 250 εκατ. δολαρίων της TikTok κατανέμεται σε τρεις βασικούς άξονες.


Η διάσημη πλέον πλατφόρμα Tik Tok έχει δεσμευτεί να προσφέρει 250 εκατ. δολάρια σε οργανισμούς ανά τον κόσμο που υποστηρίζουν την υγειονομική περίθαλψη, και την εκπαίδευση στην κρίση του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος της TikTok, Alex Zhu, ανέλυσε τα σχέδια της εταιρείας ανακοινώνοντας πως η εταιρεία θα προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και 15 εκατ. δολάρια στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών και Νοσημάτων. Όπως τόνισε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους οργανισμούς που υποστηρίζει η εταιρεία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Το δεσμευτικό «πακέτο» των 250 εκατ. δολαρίων της TikTok κατανέμεται σε τρεις βασικούς άξονες:
150 εκατ. δολάρια σε τοπικές οργανώσεις που στηρίζουν τον κλάδο των υγειονομικών που μάχονται τον κορονοϊό.
50 εκατ. δολάρια επιχορηγήσεις σε εκπαιδευτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να δημιουργήσουν ένα «εκπαιδευτικό περιεχόμενο» και ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά υλικά για το TikTok.
40 εκατ. δολάρια σε τοπικούς οργανισμούς που εξυπηρετούν «ομάδες αντιπροσωπευτικές των διαφορετικών κοινοτήτων χρηστών του TikTok», συμπεριλαμβανομένων μουσικών, καλλιτεχνών, νοσοκόμων και οικογενειών.
10 εκατ. δολάρια από τις δωρεές χρηστών σε τοπικούς οργανισμούς.

Το Tik Tok είναι κινεζική εφαρμογή για smartphones, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να δημιουργήσει video μέχρι 15 δευτερόλεπτα όπου δείχνει το ταλέντο του στο τραγούδι ή στο performance και να τα μοιραστεί με άλλους. Έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και είναι το next big thing στο χώρο των app.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365